Sophie

Äntligen!!
Hela den här veckan har varit som ett stort blurr för mig. Jag har haft mina tankar någon helt annanstans och varit så jävla nervös. Vi har ju letat efter nytt boende ett tag, så kom det ut ett fint radhus på hemnet förra veckan. Jag ringde mäklaren och bad om en förhandsvisning. Vi åkte dit i onsdags, kollade, åkte hem, ringde bank, ringde mäklaren, gav ett bud, fick ett nej, fick ett annat "säljerinnanvisningbud" av säljaren som vi tog direkt
 
Så idag har vi skrivit papper på vårt första egna boende tillsammans! Äntligen har vi något eget!
 De är fortfarande i Björklinge, men nu kan vi GÅ överallt. Ingen trafik, typ 100m till förskolan, 150m till skolan, bad, affären, pulkabacken. Fantastiskt! Trodde ALDRIG att vi skulle få det! 
 
De är verkligen helt overkligt, de gick så snabbt och känns så jävla rätt! 
 
Jag måste dock be om ursäkt. Till vänner, släkt och familj för att jag förmodligen varit världens sämsta hela veckan. Förlåt förlåt förlåt. Men nu vet ni alla varför och nu ska jag börja leta tapeter ;) 
 
 
Kan ni göra mig en tjänst?
Jag/vi skulle behöva att så många som möjligt håller sina tummar att allt går vägen för oss nu. 
Ridskolestart
Förra helgen började Nowalie på ridskola, himla kul! 
Mamman tycker det är extra kul att dela intresse med dotra. 
 
Jag filurar lite på om jag kanske ska börja jag med. Men att gå från att ha egen häst i flera år, till typ ingen ridning alls i några, till att börja på ridskola igen? Jag vet inte. Kanske är skit kul, kanske inte ger mig någonting. Men bara att få pyssla och vara i stallet gör så mycket.. :)