Sophie

27/11
Imorse lämnade Melwin och jag Nowalie ett par timmar på förskolan, de skulle ha pyjamas party där :) Min fina mormor kom över och fikade sen har jag faktiskt varit rätt soffliggande. Perfekt med två små som varit trötta och önskar en mysdag! Ibland har man tur. Var lite nervös över att dom skulle vilja röja med mig. Har så djävulskt ont i min rygg.. Igår stod jag i duschen och tårarna bara forsade. Herregud. Nästa vecka blir det en koll! 

Efter en långsam promenad till affären för att komplettera middagen och fredagsmyset så lagade vi mat och tände ljus. Freestylade tom middagen! Det blev en kycklinggryta, med syltlök och paprika. Gudagott! 

Pysslade ihop de här efter maten, hela familjen. Duktiga mina små på småpillret! Pysselgenen kommer definitivt inte från mig. 

Nu ligger jag i sängen. Ska läsa lite innan jag somnar.. klockan ringer 04.30.. 
hjärtat stannade till för en sekund.

Timehop är kul. Men ibland är det ganska jobbigt.. 

Älskade vän, vad jag saknar dig. 
ont.
I några månader nu har jag haft en fruktansvärd smärta i ländryggen, de kommer i typ skov. Har försökt komma på om jag gjort något särskilt när jag får ont men inget hänger ihop så jag vet inte riktigt vad de kan bero på. De är så illa att jag inte kan böja mig, varken sitta eller ta upp något från golvet.

Nu ligger jag i sängen med en jätte varm vetekudde, så skönt.. ibland känns de som förlossningsvärkar fast att värken aldrig tar slut. Hua.. 

Har ett presentkort på en naprapat/kiropraktor men är det kanske bäst att gå till vårdcentralen först ? Vet ni?