Sophie

Torsdag kväll
Ikväll har vi tittat på en bil. En volvo v70. Men den blir det inte.. Kändes konstigt att ha Stoffe brevid mig när jag körde, haha!
Hoppas innerligt att Nowalie sover bra inatt. Imorgon ska jag på en utbildning inom autism tidigt på morgonen. Skulle ju vara trevligt att få sova lite. Sen är det full rulle. Den håller på till 12, då ska jag hämta Nowalie hos mamma, åka till min bonuskusin Sofia (om inte hon fått sin lilla Romeo då!), sen hem till Alexandra och Neija. Hem till hästarna efter det, sen fredagsmys.

Näe ni, nu ska jag packa lite saker inför morgondagen sen sover jag!
Pampers Active Fit
För ett tag sen fick vi hem ett paket med Pampers från Buzzador.
Jag gillar dom inte alls! De luktar så mycket kiss efter bara en timme och hur ekonomiskt är det att byta blöja varje timme. De blir fort fulla och sitter inte alls bra på Nowalie. Så tummen ner för Pampers!Det var däremot jätte kul att få prova blöjorna. Idag fick jag hem ett nytt paket, med Neutrogena Stress Control.
Översvämning
Imorse när jag kom ut till stallet så var det översvämning. En av hästarnas vattenkopp hade fastnat så det sprutade vatten och alla hästar var helt livrädda. Så Verners och hästen brevid box var helt dyngsura. 1dm högt vatten i hela boxarna. Jävligt kul! Halva stallgången likaså. JÄVLIGT kul.
Så det var bara lassa in halm och hoppas att de torkar upp lite. Mockade ur Verners box innan jag åkte iväg och ska väl gå ner och fixa de nu.. Så jävla värdelöst. Blir så less..

Innan vi går ner ska vi fixa ordning lite här hemma. Det kan ju inte se ut hur som helst när Stoffe kommer hem.