Sophie

6,5kg lättare
För snart 4 månader sen träffade jag Sofie, världens mest inspirerande människa. Hon fick in mig på rätt spår. Jag va så trött på hur jag behandlade min egen kropp, hade dåligt självförtroende - något jag inte brukar ha, hade huvudvärk konstant, ont i kroppen, orkade ingenting och jag kunde knappast skylla på gravidkilon med tanke på att det var 3år sen min son kom till världen.

Jag har 3,5kg kvar till mitt mål och jag känner mig tusen ggr starkare, piggare och snyggare! 
Firat med lite nya kläder och tillochmed varit relativt nöjd med vad spegeln visade med bikini på. 

6,5kg lättare. Det är helt fantastiskt. Jag har aldrig brytt mig om vågen förut, men nu är mitt mål 10kg - sen hoppas jag att jag har lust att börja gymma igen. 6,5kg och endast promenader. 

Nu ska jag se till att bli frisk så jag kan göra de skönaste som finns, lurar på och ut och svettas!

en gåva
Åkte förbi min kära Sara på hemvägen ikväll, med en liten gåva till lilla lillasyster. 
längtar tills hon är född! ❤
ledig fredag
Idag har jag varit ledig, låg och tyckte synd om mig själv på förmiddagen. Jäkla förkylning. Fått lite gjort iaf, de är mest Stoffe som grejat. Garaget fick sig några hyllor, vi borrade upp två gamla äppellådor från Åland på altanen, bastun fick lite ny belysning, gräsmattan är klippt, två skottkärror med en halv rosbuske är kastad, de är tvättat och efter middagen drog vi till gränby. Jag behövde shoppa lite kände jag. Haha.. 


Imorgon är det jobb, men jag har ingen röst och mår inge vidare så jag åker dit och räknar och sen hoppas jag att de fick in någon annan som kan täcka mina timmar. Ringde tidigare och bad dom kolla om de fanns någon. Så peppar peppar behöver jag bara räkna lör sön. 

Har fan inte tid att bli mer sjuk och de vet jag ju att jag blir om jag inte lyssnar på kroppen.. 😒  

Nu ska jag äta något gott!