Sophie

Svensk sjukvård.
 
Igår var vi på akuten hela dagen. Kom dit när jag lämnat barnen på morgonen, Stoffes hjärta som var bekymret. Han har en "sjukdom", som gör att han får vätska i hjärtsäcken, han har legat inlagd ett par ggr pga det. Sist var jag gravid med Nowalie. De återkommer typ en gång/år, men då har han kunnat ta sina mediciner så har det gått över efter en vecka, men den här gången har inte medicinerna hjälpt och han har gått och haft ont i två veckor. Envis som han är så har han inte åkt upp, men igår fick jag med honom. Svensk sjukvård är ett skämt. Det STÅR i hans journal vad han har, vad som behövs göras för att de ska se. Det syns liksom inte på ett EKG eller på blodproverna (de har vi lärt oss efter alla ggr), de enda som de kan se något på är ett ultraljud av hjärtat. Han var där från 9.30 till 22 igår. Utan mat, jag åkte därifrån vid 14 för att hämta barnen så då hade han ätit kexchoklad och druckit loka. De tog blodprover, kollade ekg och vid 21.30 fick han kaffe och en macka. Vid 22 kom läkarn. Då informerade han honom om att han får återkomma imorgon (idag) kl 9 för ett ul av hjärtat. KUNDE HAN INTE INFORMERAT DE LIIIITE TIDIGARE? 
 
Så han satt där hela jäkla dagen igår för det svaret. Iaf så åkte han dit kl 9 imorse och de fanns ingen utsatt tid till honom, utan det var drop in. Så där fick han vänta i 1,5h och när det väl var gjort så fick han ett svar "Vi ser något, men vi måste kolla mer så vi ringer dig". Seriöst? 
 
 
Så ja, konstigt att folk inte vill åka dit? Sen att vissa människor med typ halsont åker till akuten är ju också jätte fel. Åk till husläkarn istället för att ta upp så jävla mycket tid på akuten som faktiskt är till för folk med akuta problem, jag tycker ett återkommande hjärtproblem är akut. Vad tycker ni? 
 
De är ju sjukt att det ska behöva vara såhär!
Just things
Det ÄR bara grejer, men så efterlängtade! 
 
Fått sms om att min ring är klar att hämta OCH att min klänning är färdig och finns att hämta!
Ska ringa imorgon och boka in en provning av den, så himla kul :D
 
100dagar
Idag är det 100dagar kvar, 3månader och 8dagar. 3månader!! 
Imorgon är det tvåsiffrigt, galet ju. Fan så fort tiden går. 
 
Läget är helt under kontroll, väntar på lite paket, har köpt lite prylar på ebay faktiskt. Synd att de tar sån tid, snart har jag ebay-stopp. 
Jag har, tror jag, allt till dukning och andra detaljer. Jag ska börja tvätta upp och stryka servetterna, Stoffe ska få fixa en "hållare" till de, vill inte spoila för mycket så de blir lite luddigt skrivet. 
 
I juni har vi pysseldag, jag och en massa tjejor. :) Så glad att jag får hjälp för jag tycker inte alls om att pyssla.