Sophie

Onsdag
De senaste dagarna har varit gråa. Mått dåligt och varit ledsen om vartannat. Vet inte riktigt varför, började i söndags av en kund som var sjukt elak, jag bröt ihop i bilen på väg hem några timmar efter och sen bara eskalerade det. Galet att en människa kan få en annan att må så dåligt. 
 
I måndags var jag och mina små lediga iaf, vi var på öppna förskolan på förmiddagen och sen mös vi hemma resten av dagen. Skönt att få umgås med dom en hel dag. 
 
Jobb igår och jobb idag. Ska strax åka till gränby, Nowalie ska få ett par strumpbyxor. De har hon önskat sig. Vi ska på dop på lördag så då vill hon såklart ha klänning :) 
 
Ska följa med Stoffe till tatueraren också och så blir det träning efter jobbet. 
 
 
 
 
 
Lördag
Uppe med tuppen denna lördag. Jobbhelg, börjar 9. 
Igår var jag och mina små lediga, så himla skönt. Vi åkte till gränby och fixade lite smått till middagen. Bra avocados är ett problem att hitta i denna stad. Vi har aldrig bra på jobbet, trist då jag älskar avocado. 
Hem och åt soppa till lunch, kidsen smaska i sig som bara den. 
Mell sov från 12 till 16.30. Mycket trött. Här hemma får han sova så länge han vill, är man trött så är man. 
Nowis och jag fick besök av Anna, mycket välbehövligt. Kaffe och bullar och en masssaaaaa prat. Med sig hem hade hon två kassar kläder till hennes lilla Klara och Klaras kusin. Perfekt med vänner som har yngre barn. Slipper jag skicka ut allt på tradera :) 
 
Pappan i huset kom hem, så jag och barnen började ordna med tacosen. Mycket gott. 
De små högg in snabbt :P 
 
Så vart det Idol, men kidsen bara tjafsade med varandra och sprang runt så de fick gå och lägga sig båda två. 
Den lilla brorsan revs i ansiktet, så Nowis fixade plåster alldeles själv :) Kunde knappt öppna munnen, hehe.. 
 
Och nu är vi här. Eller jag. Resten sover fortfarande så jag låter de sova.. Tråkigt att jag inte kommer träffa dom förns ikväll :( 
 
Onsdag
Efter lämningen imorse åkte jag till gymmet, hela kroppen fick veta att den levde. Kul med sällskap också, Nanette, Anna och Emelie :) 

Mys med mina små innan de var dags för ett stängningspass, som förövrigt gick as fort. Tummen upp! 

Ja hörrni, mer än så händer inte. Försöka sova, längtar tills vi vaknar så jag får mysa med mina hjärtan innan de ska till förskolan.