Sophie

the day
Se så fullt upp jag haft idag, har inte suttit framför datorn sen jag skrev sist. DET är ovanligt ;P

Har iaf varit runt på en del ärenden med Stoffe, träffat pappa en snabbis har jag gjort också.
Mötte upp Alexandra och lilla Neija för lite fika på Waynes vilket var det trevligaste på hela dagen. Vi hade massvis att prata om verkligen :) Det ska vi göra om tycker jag!

Stoffe hämtade mig efter ett par timmar så städade vi lite i lägenheten, lämnade lite grejer hos mamma och pratade med henne en stund. Hon hade gjort värsta storkoket hemma så mat fick vi med oss hem. Galet gott med mammas mat, hihihoho..
På hemvägen var vi tvungna att stanna på Gränby och köpa med oss lite gott, såsom vörtbröd med russin! Haha, jag äääälskar vörtbröd! Juuuuuul :)

Kom in för en stund sen, kvällsfodrade hästarna och pratade lite med Verner nämligen.

Nu har jag riktigt ont i ryggen igen, även i typ revbenen.. Känner mig som en gammal tant. Så som jag sprungit i trappor idag kan det mycket väl komma ut en bebis på! Komsikomsi :D

 

måndag
Godmorgon!
Jag håller förmodligen på att frysa ihjäl, det är svinkallt här! Har varit vaken sen 6, somnade 10min innan klockan ringde kl8. Dåååligt missnöjd tjej!
Jag ska alldeles snart ut till stallet, fixa åt Verner sen kommer Elina och rider så jag är ledig.
Innan jag går någonstans så måste jag ta på mig långisar, jag dööööör vad kallt de är..

Ska in till stan med Stoffe om en stund också, jag har lite grejer jag måste fixa. Ska träffa pappa en snabbis också, hoppas han har tid när jag ändå är i stan. Sen ska jag fika med Alexandra, ska bli trevligt :)

jag är lika trött som Verner..

 

pain!
Nu är vi hemma. Fick ju inte direkt någon julstämning efter vår tripp till stan. Trist! Fyrverkerierna var ju fina iaf..
När vi kom till stan så fick jag hur ont i ryggen som helst, trodde den skulle gå av på riktigt! Sjukt jobbigt. Åkte till GränbyC en sväng efter stan, skulle kika lite på barnkläder. Fick ett hugg i ryggen, ögonen fylldes med tårar och ni vet när man håller på spy - det vattnas i hela munnen - så vart det.

Jesus!

Jag vill inte riktigt vara gravid idag känner jag.. Gaaanska påfrestande.

Hoppas jag mår bättre imorgon när vi ska in till stan bara.
Jag ska ju träffa Alexandra och Neija!