Sophie

Söndag


Idag har vi varit på Ulva Kvarn, lunchade och strosade lite på loppisen! Nowalie fick sig en rolig pusselmatta och tre fina böcker.

Stoffe gjorde fin middag medan Nowalie och jag sov middag 1,5timme. Hur skönt som helst :)

Hon har fortfarande lite feber, den går nedåt iaf. Prickarna är inte helt borta än dock.. Smittar det btw? Sprutsjuka, kallar jag det. Eftersom de är vaccinet som spökar. Men smittar de?

Imorgon blir det tidig morgon för oss! Ska på ett läkarbesök kl 8, sen blir vi nog kvar i stan och träffar mamma en sväng när hon slutat vid 11.

Semester - Leksand
Hallå på er! Igår kväll kom vi hem från en vecka i fina Leksand! Vi åkte i söndags, tillsammans med Alexandra, Fredrik och Neija. Tältade i vårat stora fina 12mannatält. Liiite mer kittade de här året, med partytält precis utanför, som ett förtält till tältet. Har haft strååålande väder hela veckan, om vi bortser från söndag och måndag :p Färg på våra kroppar fick vi, badat massor i Siljan, på Leksand sommarland, i Borlänge på Aqua Nova, vi har shoppat i Kupolen, ätit på resturanger, ätit kräftor och haft det hur bra som helst. Tjejerna har varit nästintill änglar under hela veckan.

Det regnade litegrann första dagen.

Neija slog på en vurpa!

Gullungarna har lika roligt som alltid tillsammans.

Fredrik fotar lite, haha..

Trött Nowis

Strålande väder resten av veckan.

Man blir lätt trött efter ett par timmar på stranden, de blir man ju.

Fika "på stan" med mamma & pappa :)

Stek!

Sista kvällen åkte bara vi tre till "stan" & åt på resturang, en båt som hette Skutan.

Skutan

Toast Skagen till förrätt

Hemgjorda köttbullar, hemgjort potatismos & rårörda lingon fick Nowalie.

På hemvägen stannade vi för en visit på Furuvik. Nowalie fick rida på en söt ponny :D

Ser ni hennes min? Jäkla sötunge!

På min tid.. Var det Hedenhös på de här stället. Minns ni det? Typ 4år sen togs de bort. Kan ju vart de sämsta Furuvik gjort!! Nu va de inte alls lika roligt.. :(

Ett par pippifåglar fanns de ju iaf och nån struts. Men inga Hedenhösbarn.. :(

Nowalie ville mata kamelerna.

 

Fler bilder kommer! Jag va inte så aktiv med min telefon under veckan nämligen :P

Minns ni att Nowalie fick 1,5års vaccinet för ett tag sen? I fredags under resturangbesöket kom febern och prickarna! Herremingud vilken feber barnet fick.. Stackars liten. Prickarna är där fortfarande, feber härjar till och från. Hoppas de försvinner snart.

Min nya frisör