Sophie

Rödtorsdag
Har inte haft någon som helst lust att blogga alls. Livet liksom vändes upp och ner 11maj. Då jag fick veta att min äldsta vän tagit sitt liv. Helt sjukt och kan fortfarande inte förstå. Jag har varit på platsen det hände, jag har varit hemma hos henne. Och på onsdag är det begravning. 
 
Livet för oss vanliga fortsätter ju såklart. Det är nu 2månader och 4dagar kvar till bröllopet. Vi har fått bekräftelse på namnändring, hindersprövningen och vigselbeviset. På måndag ska vi träffa prästen i kyrkan. Bestämma hur vigseln ska se ut och vilka psalmer osv det ska vara. Ser fram emot det! 
 
Idag är alla lediga, utom jag. Imorgon är vi alla lediga :) 
 
De finaste.
 
 
Det här är den finaste låten jag vet. 
 
Och detta är den finaste tjejen jag vet. 
 
Träffade hennes mamma idag. Vi kramades och det var så skönt att prata med henne, veta att de håller ihop och fortsätter. Det finns inget jag hellre vill än att ha vår fina Bebban tillbaka. Åh så jag vill vrida tillbaka tiden, vara 7 och leka Spice Girls igen. 
 
Jag sa till hennes mamma idag att hon har ju alltid funnits i mitt liv och så nu bara.. Borta. Jätte konstigt. 
 
Vi pratade ett tag sen var jag tvungen att jobba igen och jag klarade 1minut i kassan sen bara forsade tårarna. Jag har verkligen tur som har så fina kollegor som stänger kassan och låter mig gå iväg, den andra kommer med en stol, en varm kram och berättar att jag inte måste vara stark hela tiden. 
 
Jag ÄR stark. Jag klarar jobbiga situationer. 
Men just de här... Verkligen det jobbigaste jag vart med om. Och ibland får det väl brista. 
Dagen i bilder
Melwin är så duktig på att hjälpa till. 
Nowalie tycker det är super kul med en liten extra lillebror :) Och jag tycker det är super kul med min fina Sara!
Jag tror sorgen satt sina spår.. Jag ser så sliten ut.. Tur Liam är sötast i världen!