Sophie

Lördag
Äntligen helg! 
Igår handlade jag de sista klapparna och så han  jag med både klippning och vaxning. Åt pizza med min Alexandra på kvällen. Kidsen lekte som tusan till 20.30 sen tokdäckade våra små. 

Idag är det storhandling med nowalie på schemat och ikväll är det julbord med jobbet! ÄLSKAR JULBORD! 

Snart 5.
Igår var vår snart 5åring hos tandläkaren för en riktig undersökning, den första. Det gick jätte bra. Hon ville inte riktigt sitta i stolen (som var guldig!) själv så jag fick sitta där jag med. Hon gnisslar tänder på nätterna och det hade blivit några märken men annars var det superfint. 
 
Idag har hon dessutom varit på besök på nya avdelningen. Efter jullovet ska hon och hennes 2tjejkompisar gå upp till en ny avdelning. Vi kallar den innanskolanavdelningen. Spännande som få! Hon är riktigt taggad. 
 
En riktig prinsessa sover med kronan. 
Jag har skrivit...
..men de har inte funkat att publicera. Skrev ett långt himla inlägg om när jag var till Bebbans grav. Tryckte på publicera, från mobilen och svosh så var det borta. Riktigt irriterande. Så ja, jag har varit lite arg på bloggen ett tag. Heeh. Men nu så. 
 
Snart är det jul och jag har några klappar kvar att köpa. Till Stoffe och till Liam. Sjukt svårt till killar ;) 
 
I år ska vi fira jul hemma hos oss och jag har bakat julgodis idag, för första gången ever! Det blev en wienernougat och tomteskumfudge. Ska prova göra knäck också, de verkar rätt svårt men jag måste prova. Kanske imorgon. 
 
 
Väntar fortfarande på den där förbaskade snön. Vi hade snö/is här för nån dag sen. Men Uppsala verkar bli grön över jul. 
 
Stänger i 3dagar i rad nu så nu ska jag hämta mina små, mysa lite med dom innan jag drar.