Sophie

Snart är februari slut..
Älskar att februari är en kort månad. 
 
24april får vi tillträde till huset. Vi har börjat rensa som tusan. Sålt och kastat massor redan. Alla pengar åker i "husgrisen". Det är så mycket som vi köpt enkom för att kunna bo där vi bor nu, som vi inte kommer behöva i nya huset, som vi kan sälja. Ska bli så skönt med en ordentlig rensning. Efter Melwins födelsedag ska vi börja packa. 
 
Vi har bestämt tapeter i Nowalies rum, kök, allrummet på övervåningen. Vi har även bestämt färg i Melwins rum men velar om tapet. Jag vill ha en medan Stoffe vill ha en annan. Typiskt. Helt olika tapeter också så nån kompromiss är svår. Jag är mer för det fina, medan Stoffe är mer åt roligt att se på-hållet. Han skulle kunna ha typ disneytapet, not me. 
 
Vet ni mer vad som kommer bli grymt? JAG kommer inte ha några som helst ursäkter att inte vara i spåret typ varje dag. Vi kommer bo precis vid motionsspåret. Hujedamig. 
 
 
Framsteg.
Det går framåt här hemma, för vår snart 3åring! Han var på återbesök på sjukhuset i fredags med sin pappa, röntgade och fick besked om 10dagar till med gips sen får vi ta bort det. 
 
IGÅR gick han. Som en haltande liten farbror tog han sig fram, stolt mamma :) 
Vi börjar bli rastlösa faktiskt, det är väldigt mysigt att ta det lugnt hela dagarna. Tycker både jag och Melwin, men det liksom kryper i mig. Nu jobbar ju jag kvällstid så jag slipper vabba så mycket, men ni vet. Han är ju inte sjuk. Han är bara lite handikappad för tillfället. Han vill så mycket, som att springa efter syrran eller leka actionfigur. Men de går ju liksom inte.. 
 
Gullig är han iaf! 
 
På måndag ryker gipset. Läkaren sa att de kanske dröjer en vecka tills han går som vanligt, de kommer kännas konstigt att ta bort gipset förmodligen. 
Gips.
I torsdags hände det en olycka på förskolan som slutade med gips för Melwins del. 
Han trillade ner från en soffa och fick en fraktur i ett ben i foten. Stackars lilla. Länge sen jag såg honom va så ledsen.. 
 
Vi åkte till akuten, han fick dubbeldos smärtstillande, röntgades - det var nästan det värsta. Han skrek och skrek medan de vred och vände på den där lilla foten för att få bra bilder.. Usch.. 
 
Vi ska på återbesök i veckan, gips i 4veckor.. Mammas lilla gris <3
Råttan fick såklart också bandage.