Sophie

3
3, snart 2 dagar kvar. 
 
Har varit en dag med massor att göra men har ändå lyckats känna mig rätt lugn. Vaxade mig imorse, sen lunchade vi hela familjen på donken innan Nowis och jag åkte till vårdcentralen som vi hade tid på. Hon har haft en hemsk hosta i flera veckor som vägrar ge med sig och jag vart orolig för astma, vi har det på bägge sidor.. 
Läkaren tyckte inte hostan lät så bra, vilket den inte gör. Så vi fick cocillana och en inhalator utskrivet. Så ska vi se om det blir bättre av något av de. Han sa att det kan också vara en jobbig hosta, men hon kan varken sova eller röra sig normalt så det är lika bra att testa! 
 
Det började regna och blixtra som FAN, vi såg massor av skarpa blixtar på väg ut till Rasbo. Köpte en massa godis på Godislunden, fick bra pris då en bekants svärmor äger stället. GRYMT och vilken trevlig kvinna! Åk dit! 
 
Stoffe skriver ut nya festprogram, vi la till/ändrade/tog bort lite idag. Och gjorde om bordsplaceringen, för typ 6:e gången. Inga fler ändringar nu! 
 
Betalat räkningar och sånt skoj har vi gjort med. Nu tänker jag nog gå upp och lägga mig. Igår(imorse) somnade jag vid 4 och vaknade vid 8. Så nu börjar ögonen se i kors. 
 
Godnatt!
Glad är man ju ändå, trots jobbig hosta! 
Finns inget bättre än att bli pillad i håret! 
 
4.
Snart 3dagar kvar. Varför går dagarna så himla fort? Idag har jag varit i lokalen en snabbis, visade min moster som fixar maten köket, hängde upp stolsrosettbanden på en stol så de får hänga till sig lite innan de knyts, försökte putsa på kandelabrarna men gav upp. Tips om hur man putsar sådana? 
 
Igår hade vi toastmadame Sara och toastmaster Henrik här, även Anna som ska duka. Vi gick igenom hela dagen och försökte göra ett schema, svårt med tider osv men några hålltider fick vi med. Något kommer säkert gå snabbare än vad man räknat med eller tvärtom så de kommer säkert diffa en del. De enda spikade är hår, smink, fotografering och kyrkan. 
 
Känner mig något lugnare nu när jag fick känna på deras lugn, Sara och Henkes. Jag vill att allt ska vara perfekt, går något inte som det ska så löser dom det. Känns mycket skönt att kunna slappna av. Så gott som. Är så himla trött! 
Ändrade bordsplacering och festprogrammet igår, en sista gång. Tänkte vi. 
Min pappa ringde imorse och berättade att min plastfarfar fått veta att han har cancer så han kan tyvärr inte komma, trist.. :/ Bättre att han är på sjukhuset och vilar.. 
Så vi satte oss och ändra en tredje gång. Nu håller Stoffe på att skriva ut alla 300papper med festprogram och en stor bordsplaceringstavla. Så imorgon ska de sättas ihop. Ska även kolla så löparen räcker. Och så hoppas jag vi hinner fixa med lite annat i lokalen med. 
 
Ikväll ska jag faktiskt försöka gå och lägga mig innan 12. Igår (imorse...) var vi uppe vid 02.30!
5dagar kvar
Så var bröllopsveckan här! Har saker att göra flera ggr om dagen, varje dag. Idag ska vi till stan och fixa en till skjorta till Stoffe, han kom på häromdagen att den i kyrkan säkert kommer va genomsvettig. Skor till nowalie. Och så ska vi köpa lite godis. 

Ikväll kommer våra toastar Sara och Henrik hit, även Anna kommer. Vi ska ses i lokalen så de får bekanta sig lite med den och sen ska vi göra ett körschema för kvällen. Sen kan jag nog slappna av! :) 

Anna och jag har sytt 75st stolsöverdrag. :)