Sophie

Bröllop bröllop bröllop
Här är några bilder som lagts upp på facebook, jag vill inte lägga upp Stoffes bilder innan brudparet fått dom :)

Johan & jag, Nowalie och Neija gick först in i kyrkan

Hanna, jag, Alexandra & Fredrik

Finaste bröllopet någonsin
Vart har den här kalla, hårda Sophie tagit vägen tror ni? Hon är spårlöst borta. Bevittnade och deltog i det finaste bröllopet jag någonsin skådat. Kan det vara för att det är mina bästa vänner? Nej, de va helt enkelt jäkligt vackert. Jag berättar mer om det lite senare, jag mår faktiskt ganska dåligt idag. Huuh.. Alexandras bror fyllde mig med vin! ;p

Jag läste ett par rader i kyrkan, höll ut med tårarna ända till slutet.
Jag höll även ett tal. Inget jag skrivit ner eller så, jag bara pratade. Rakt från hjärtat till mina fina vänner. Även där höll jag ut ända till slutet. Fy sjutton.

Allt var så vackert. Alexandra, Fredrik, småtjejerna, Hanna, jag, Johan, Chippen, tårtan, dukningen, lokalen, vädret, allt och alla.

Tack för att ni valde just mig som brudtärna, jag älskar er båda två och önskar er all lycka i framtiden♥


(ett tips för er som ska skriva i gästboken
när ni går på bröllop:
Skriv när ni kommer dit,
INTE när ni ska gå hem
och har fått i er dricka. Hahahoho)
Wedding day!
Nu är jag säkerligen hos Alexandra, det här är såklart ett tidsinställt inlägg då jag inte kommer ha tid över på hela dagen för er :) Som ni säkert förstår.

Vi börjar dagen kl 7, hårfix och smink, champagne, fotbad och mys tills kl 13 då vi ska vara på stan för bröllopsfotografering. Min älskade karl ska vara bröllopsfotograf :)

Helga trefaldighet efter det, damdamdadam! Ska gå genom hela kyrkan med bestman Johan, alla kommer vara så vackra. Mamma ska tom dit och kika. Hon har hand om Nowalie efter bröllopet nämligen.

Bröllopsfesten kommer bli awesome! Vi ska sova på hotell efteråt, hotell Gillet. MYS!

Önskar Alexandra och Fredrik all lycka i världen♥