Sophie

Melwin 2år
28 februari, Melwins 2års dag! Helt sinnes vad fort tiden gåååår. Säger de typ varje dag. De går alldeles för fort. 
Den här lilla killen alltså.. Man kan inte göra annat än att älska honom. 
Han har ett humör som inte är att tala om, en vilja utav stål och så är han världens goaste unge. 
 
Nu har talet börjat ta form. Jäklar vad han lär sig ord. Nya varje dag, han försöker sätta ihop de till tvåords-meningar nu också. Jätte gulligt. 
De finns så mycket kärlek, från alla håll. Han är precis som sin storasyster, omtänksam, mysig, känslig, rolig
 
Imorse med det enda som duger just nu. Rostmacka med smör. 
Och favoritfilmen fick han med. 
Och ett par balla skor! 
 
Han fick fira sin dag på förskolan med kompisarna. Sen handlade jag med mig McDonalds mat efter jobbet, åt en sen middag alla 4 och så satte vi igång med bakandet. Melwin kastade in handduken vid 20. Hade jag också velat. ;) 
 
 
Jag minns så väl när Melwin låg i magen och vi var på UL, fick veta att det var en pojke. Bland de första jag sa "Jag är ingen pojkmamma! Jag vet inte hur man gör med pojkar.." 
Var så osäker på hur man "gör" med pojkar. Ingen skillnad mot tjejer utom blöjbytet och "the talk" längre fram ;) 
Men fy minns så väl att jag tyckte de va obekvämt, kan jag säga så? Ni förstår.
Det visade ju sig va helt tvärtemot när han väl föddes. De finns ingen finare kille och jag tror vi har/håller på uppfostrar en riktig tjejtjusare. Han kommer göra en tjej (eller kille) lycklig i framtiden. 
 
Älskade unge!
Tisdag
Så lugnt och skönt här hemma. Alldeles tyst. Kidsen är på förskolan. Mina mornar är heliga, så skönt att bara sätta sig i soffan med frukosten och se något avsnitt av alla himla serier jag följer. Älskar serier. 
Igår hjälpte mamma mig att tvätta fönstren. Alla på nedervåningen är klara, hann inte med de på övervåningen. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas putsa dem på utsidan? Stege vägrar jag. Sjukt högt om jag trillar. 
 
Nu ska jag klä på mig och åka till min moster. Har ett telefonsamtal kl 12 med min bror♥
Ikväll kör jag en stängning! 
Ledigmåndag
Godmorgon lediga måndag! Så jäävlaaaa skönt att va ledig. Nowis har sån himla hosta och ont i halsen så igår när jag kom hem va hon jätte ledsen, slutade med att hon och jag somnade i min och Stoffes säng. Stoffe sov på soffan. Ingen chans att han hade fått plats, haha. De här lilla barnet rör sig hur mycket som helst. Och gnisslar tänder. Gos när hon kryper tättintill, efter 2sek får man en spark i magen och så ligger hon tvärs över hela sängen igen. Haha. 
 
Idag kommer min mamma hit, vi ska tvätta alla fönster. Bara 8fönster på nedervåningen + en stor inglasad altan. Hujedamig. Klockan 14 får jag en paus, då ska Melwin och jag till BVC. Tänk att han blir 2år på fredag! 
 
Efter bvc tänkte jag åka till guldfynd och hämta/lämna in ringarna. Skönt att få de klart. 
 
Nu ska jag plocka undan alla grejer i fönstren!