Sophie

Tröttsamt.
Varför ska det alltid bli mera på kvällen och under natten? Idag på dagen och likaså igår var det rätt lugnt, de kom med 20min mellanrum ungefär och höll väl i sig ca 1-1,5minut. Har klockat de lite ikväll och de kommer med allt från 8 till 4minuters mellanrum. Ska jag aldrig få sova? Hur jäkla länge ska jag behöva gå såhär? Googlade lite och det verkar som att de flesta som haft liknande har gått allt från 2dygn till 1,5vecka sen har det startat.


Just nu känns det som att det kommer vara såhär ett par dygn, sen kommer det övergå till förvärkar igen och så kommer han komma på bf. Säkert!


Hatar att ha såhär, även fast de bara hållt på sen i söndags eftermiddag. Jag blir så trött och lätt irriterad, känner mig hemsk vissa stunder. Försöker hålla humöret uppe när Nowis är vaken, så fort hon lagt sig blir jag låg och bara tittar typ. Jävligt kul tjej!
pottkiss
Att man kan bli så löjligt stolt över lite kiss på pottan!
Här hemma går vi nakna på kvällarna, haha. Okej. Nej. Nowalie går naken på kvällarna! Så tar hon fram pottan och sitter på den framför tv:n, går runt och leker och alla djuren får kissa på pottan, likaså dockorna. Efter en stunds lek så frågade jag om hon skulle sätta sig på pottan och kissa och mycket riktigt så gjorde hon det! Nu kör vi igång pott-träningen på riktigt! Hon visar allt mer och mer att hon inte vill ha blöja, ibland när jag kommer in på mornarna ligger hon där nakenfis, blöjan ligger kastad på golvet :p
Vad skulle jag göra utan dig?

Gullrumpan ser på Pippi Långstrump och äter apelsinklyftor. Först "suger" hon bort saften och sen "täda" hon (städar) dvs lägger i de ursugna klyftorna i skålen igen och äter upp köttet :) Sen är det "lut!" (slut)

Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan mitt lillhjärta, hon förgyller varenda sekund i mitt liv♥

 

Nu ska jag låta henne mysa framför "pippilång" och göra en thaikyckling gryta :)