Sophie

torsdag
Klart det ska vara tråkigt väder idag. Blir så less! Det regnade sist jag flyttade Verner också!
Alexandra och Neija kommer hit om en stund, vi ska sätta upp lite gardiner och packa upp lite.. Sånt där tråkigt ni vet..
Dom blir här till ikväll :) Mysigt!

På em kommer mamma och Stoffe så ska vi åka till stallet, mocka ur boxen, åka hit, fixa i nya boxen, packa ur lite grejer, åka till stallet, hämta Verner och hit igen :) Hoppas inte Verner blir allt för ledsen att lämna sin bästis Totte :(

Mellan allting ska vi väl försöka få i oss lite mat, mysa med Nowalie, ge henne mat, byta ett antal blöjor, leka lite.. Tiiight!

finbesök x5
Ooh igår hade jag finbesök! Först ringde Johanna och Nanette och frågade om dom fick komma ut och kika, KLAAART! Dom kom med massa fika♥ Johanna smällde i sig en del haha ;) Snackade lite skit och gick husesyn.

Sen åkte jag, Stoffe och Nowis till stallet. Alexandra, Fredrik och Neija kom dit också. Stoffe, Fredrik, Thomas och Swupp packade det sista lasset medan vi tjejer var i stallet :) Packade lite av Verners grejer..

Alex och Fredrik hade köpt med sig tacos! Gott! Skönt att bli bjuden på käk i sitt hem, haha ;)

När dom hade åkt hem så packade vi upp litegrann men sen sooov vi. Aaah så trötta..
Snart dör mina händer!
Jag är en sån där "lycklig" människa som föddes med snustorr hud. Så fort jag kommer i kontakt med vatten så blir jag ett russin och får självsprickor. It huuurts! :(
Det blir ju en del vatten på mina stackars händer om dagarna iom att jag diskar nappflaskan 587ggr/dag. Och inte nog med det så är jag ju tvungen att tvätta händerna ytterligare 587ggr/dag, med tanke på Nowis och allt skit man håller på med. Haha..
OCH INTE NOG MED DET så är min hudlotion slut. Ska bannemig införskaffa Fenuril, the best lotion ever!

Jaja, jag är ju duktig idag iaf. Ni kan väl inte tänka er något annat heller va?
Jag har vikt (!!) och lagt in alla mina kläder i min garderob, fixat i Nowis rum (ja, hon har ett EGET rum, hihi), ser dock lite tomt ut eftersom hon fortfarande sover inne hos oss.
Jag har ställt upp alla grejer i badrumsskåpet, vikt och lagt in alla handdukar, gardiner, dukar i en garderob, samma sak med Nowis kläder, ställt in ALLA köksartiklar och beskådat mitt walk-in-skafferi.

En sak som hamnade på to do-list: KÖP MER GREJER TILL SKAFFERIET. Jesus, de är ju stort och så mycket saker hade vi inte så det är nästan tomt :( Haha..


Försökte sprida ut det lite ;)


Nowalie sover right at this moment, trött tjej. När hon vaknat ska hon få mat och så tror jag nog vi ska ut och spana på lite ridvägar ;) Verner skulle flyttats idag men boxen var inte helt tom än så imorgon flyttar han!