Sophie

torsdag kväll
Har precis gjort korvstroganoff. Ja, jag vet. Mitt i natten. Men jag börjar kl 10 imorgon och mormor kommer och ska vara barnvakt vid 16 imorgon så då passade jag på att göra lunchlåda till mig och middag till mormor och Nowalie :)
.
.
Våran laddare till macen är trasig, igen. Därför blir det såna här tråkiga / inga inlägg alls förtillfället. Ändras kanske imorgon kväll när jag har lite tid för mig själv. Slutar 19 och då är det nästan dags att lägga lillhjärtat, tacka mormor och självdö en stund. Kan tänka mig mycket tårar och ångest. Inte speciellt roligt.. Stoffe ska på firmafest dessutom.l Någon som vill joina mig? Hålla mig borta från tårar? Slå en pling!
Om en vecka.
Om en vecka är min prins borta. 7 fina år tillsammans. Känns så stört jävla sinnessjukt! Hatar mig själv för att jag måste göra det men känner samtidigt att det är för HANS bästa. Han har fått ett fint liv tillsammans med mig, väldigt fint.
Jag kommer sakna honom i all evighet♥ Men först har vi 6dagar på oss!!
.
.
Tack Desirée för att du hjälper mig!
Torsdag
Är inte allt för nöjd med livet just nu. Men samtidigt är jag väldigt nöjd, det händer mycket. Mycket jag inte klarar av och mycket jag har full kontroll över. Idag ska det ringas till avlivningskillen. Är ledig på torsdag om en vecka och har dom tid då ska Verner tas bort. Fruktansvärt jobbigt är det och jag mår illa varje gång jag åker dit nu..
.
.
Veckan har gått långsamt. Tar igenom mig varje dag iaf. Jobbar, leker och busar med min lilla tjej. Pussas med min karl. Vill att veckorna ska gå fort nu!
.
.
Helgen är jag ledig, Stoffe går på semester imorgon. Vi ska bestämma något att göra vecka 30 när jag har min semester. Lördag är vi bortbjudna på kalas :) Trevligt trevligt..