Sophie

Kvalborg
Dagen har spenderats tillsammans med min fina dotter, Nowalie. Vi har tagit en promenad till affären som råkar vara mitt jobb, köpte med oss grillad kyckling och lite sallad. Kycklingsallad med massa gott i! Nowalie fick jätte ont i magen, inte av maten däremot. Hon har lite problem, är väldigt hård i magen :( Nu sover hon och har gjort över en timme, hoppas hon vaknar utan magont.

Jag börjar jobba kl 16 och direkt efter jobbet ska jag åka till mitt andra jobb och vara där till typ 01.. Klirr!
En annorlunda kvalborg med andra ord!
min solstråle

Torsdag
Är slut i min kropp! Lämnade Nowalie på förskolan som skulle på utflykt - som varje torsdag. Åkte direkt till gymmet, sprang och power walkade i 30min, kunde inte andas - solen låg på förjävla mycket i det löprummet. Jesus! Öppna ett fönster liksom. Om de gick.. Gjorde plankan x3, sidoplankan x2, båten, styrketränade armar, ben och så gjorde jag mycket mage i en av maskinerna. Fick hjälp av en tränare och så bokade jag in ett instruktionspass på söndag. 1maj. Dagen efter valborg, hahaha.. Men jag börjar jobba kl 8 1maj så det blir lugnt ändå :)


Om 2timmar börjar jag jobba och jobbar ända till 21.15 åker direkt till stallet och kvällsfodrar sen lär jag vara död :p

Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?