Sophie

Längtar till sommaren!
Bruna och fina :D
 
Klädkammaren
Har två förråd inne och ett fick jag en idé om att göra till klädkammare. Tycker det är överskattad med en sk walk in closet, aldrig varit sugen på en sån men antar att man kallar det här walk in closet, i mindre variant. Jag gillar inte skor eller kläder så mycket, äger inte mycket men däremot hatar jag garderober. Avskyr garderober. Så himla fult. De som fanns i huset var vanliga vita, tråkiga höga garderober. Okej med inbyggda eller så, men nej. Berättade om min idé till karln och vips hade vi en fin klädkammare. Där allas kläder får plats. :) 
 
Fin tapet är det där inne också!
Ledig dag
Vi vaknade tidigt imorse, jag och barnen. Drog oss en stund i sängen tills Melwin får sin dagliga ska-ha-frukost-NU-på-momangengrej. Då är det bara kliva upp. Gjorde en god frukost och planerade dagen. Älskar att ha saker planerade, blir sjukt rastlös om det är helt oplanerat. Haha.
Vi klädde på oss och packade en ryggsäck sen gick vi ut i skogen. Nowalie fick bestämma vart vi skulle gå :) Det finns ett ställe i spåret som några har gjort som en liten hinderbana med rep, däck, stockar. Så fanns det en "indiankoja" också. Passade på att svettas lite medan ungarna lekte och så använde jag dom som vikt när det behövdes. Sjukt bra :)
 
På hemvägen plockade vi björkris, hade inga fjädrar så vi fick klä på oss igen och traska iväg till affären. 
 
Nu sover Melwin i soffan, Nowis ser på Peter Pan och jag ska väl fixa iordning lite mellis. 
 
Älskar lediga dagar med mina små. Plus i kanten är ju när solen är framme!