Sophie

The dresses.
Jag gillar inte att vara som alla andra. Ni vet, "man ska ha så", "man ska göra så", "så har det alltid varit", "det är tradition". Blaha blaha blaha!
 
Like dresses. Vita klänningar. Jätte fint! Så länge jag kan minnas har jag inte velat ha en vit klänning när jag gifter mig. Just för att.. A l l a har det. Jag ser knappt skillnad ibland..
 
Alltså ser ni! Huur fin var inte denna? Förstå att gifta sig i denna? Så j ä v l a lovely. Så mig. Thinking outside the box.. Lite spårat. För mycket. Pampigt.
 


Nu har jag dock ändrat åsikt. Jag kan ha en vit. Helst inte vit vit. Jag ä l s k a r den med strass längs ryggraden.
Torsdag, kärt återseende!
Natten har varit lång. Melwin har legat och gnytt, gnällt och bökat. Nowalie har varit upp flera ggr och jag har mått illa. Men de gick bra iaf! Så skönt nu med Melwin. Han äter 2ggr/natt bara :)
 
Idag blir det ett KÄRT återseende med min fina My! Åh så jag saknar henne! My är groom åt Jens Fredricsson, ni hästmänniskor eller ni som såg OS vet vem han är! De reser och bor på Strömsholm men nu är hon och några hästar i Uppsala så idag kommer hon hiiiiiiit! HÄR kan ni läsa My's blogg!
 
Melwin sover och har gjort ett tag, jag tar de lugnt i soffan. Illamåendet är rätt lugnt när jag inte gör något. Men de går ju inte att inte göra något.
 
Ikväll åker jag till gymmet och tränar ben och mage.
 
Onsdag kväll.
Haft en härlig dag, Nanette och Johanna kom över. Skönt att prata lite, de är de enda jag berättat för vad som hänt. Nästan. Nanette behöver annat att tänka på med så vi hade det mysigt. ♥
 
Var på föräldramöte ikväll, alltid lika kul att få veta lite mer om vad de pysslar med om dagarna. Efteråt drog Linda och jag ut i spåret för lite intervallträning. Så sjukligt jobbigt! 
Nu mår jag som en påse skit. Mår fortfarande illa nämligen. Och i spåret kom det magonda så nu är det både och. Jävla piss, vad fan är de här? 1vecka med magont och illamående. 
 
Nu ska vi snart lägga oss, hoppas jag slipper panikont inatt..