Sophie

turkiet
Vi kom hem från ett supervarmt turkiet i fredags. Haft det helt fantastiskt! 
nowalie va taggad på planet. Det väntade en varsin överraskning där nämligen, godisskattkista :) 
utsikten från vårat rum! Värt att betala lite extra, så smidigt att låta barnen sova på dagarna så solade vi precis utanför med 4 ögon på dörren! 

de va så varmt i solen och i skuggan. Svetten rann konstant typ. De enda som gick att göra på dagarna var att bada! En dag hade vi 42 grader i skuggan!! barnpoolen var verkligen kanon, de hade skydd för solen så de va alltid skugga. 
Barnen var som små fiskar,  Nowalie lärde sig simma och Melwin bara röjde :) 
restaurang varje kväll, nästan alla hade lekplatser. De va både bra och dåligt. Vissa dagar åt de knappt för att de bara ville leka. Melwin tyckte värmen var jobbig och han som är så aktiv kan ni ju tänka er hur han svettades när han lekte.. 
efter maten var det drinkar och glass för alla 4. Antingen på samma ställe som vi åt eller så gick vi vidare. En del shopping blev det med! 
och taxi åkande 


Jag låter bilderna tala för sig själv tror jag. 


De va fantastiskt fint i Side. 

Undrar om man  kommer kunna åka tillbaka. Det hanns med på våran vecka en hotellbrand och så bombade IS i en stad, de va läskigt att veta att det var i det landet man befann sig i..

Allt som allt så hade vi en jätte bra resa! 
onsdag
Imorse sken solen, Nowalie badade och Melwin cyklade och så rätt som de va så spöregna det. Jäklar. Åskade och dundrade. Vi åt våffellunch under altantaket, himla mysigt :) 

Har packat nästan klart. Ska i några linnen och imorgon hygienartiklar sen så! Inte långt kvar nu. Ska bli så himla skönt. Lou (katten) får sällskap av mormor och mamma. Mamma ska sova här också :) snäll familj vi har! 
Igår fick vi middag sällskap av min käre mor. Hon kände sig lite piggare och orkade åka ut ett par timmar, mys. 

Igår på dagen så åkte jag och Nowis till stan och mötte Anna och Klara. Vi vaxade oss och sen blev det lunch i solen. Himla härligt. Kom hem med nya träningstights och ett linne - som visade sig vara för litet väl hemma. Trött jag blir.

Nu sitter jag med en sån där svart ansiktsmask. So creepy. Haha! Ska strax äta köttfärssås och spagetti, sen blir det bad och bokläsning för de små. Gäller att va pigga imorgon :)
grilkväll
Igår fick vi middagabesök. Alexandra, Fredrik, Neija och min lilla Ellen kom över. Vi grillade kyckling, kött, majskolvar, jag gjorde en tzatziki på kvarg, mormors färskpotatis och bearnaisesås och fetaostsallad . Ja ni hör ju! 

Till efterrätt vart det grillade bananer med choklad och marsmallows :) 

Barnen lekte i timmar, Melwin var helt Slut så han däckade vid 18 och sover än. Tröttis. . 

Tack för en trevlig kväll mina hjärtan <3