Sophie

tillbaks i tiden.

Mitt lilla hjärta, så underbart söt & liten♥

Bubbel & utslag
Hämtade upp Alexandra vid lunch och åkte vidare till Fyrishov, gick in på deras relaxavdelning och la oss i bubbelpoolen. Där satt vi i 1h, pratade om allt möjligt och bara bubblade. Himla skönt faktiskt. Vet dock inte om det hjälpte så mycket för min kropp, de va ju skönt.. Men så skönt kändes det inte. Kanske behövs flera flera flera ggr innan det hjälper. När hon skulle få sin massage, som hon fick av mig i födelsedagspresent så åkte jag hemåt och hämtade Nowalie på förskolan. Hon hade varit grinig idag, vilket är ovanligt. Det är hon inte ofta!

Väl hemma fortsatte hon vara rätt grinig och jag kan fortfarande inte förstå vad det är. Hon har däremot blivit väldigt torr i huden och fått som små utslag på sidorna av ryggen. Hon fick ett varmt bad efter maten och då såg jag att hon fått som eksemliknande utslag i knävecken och när jag smorde in henne efteråt med en fet salva så sa hon "aj" när jag tog på utslagen.

Hon är ju himla lik mig, så ante mig att hon fått min hud också! Jag är också jätte känslig.. Så nu blir det att smörja in varje morgon och kväll så får vi se om det blir bättre.

Hon gick och la sig för en timme sen och jag städade litegrann.. Stoffe sover i soffan. Varför kan inte han känna att det behövs städas och städa han med ??
Lou.
Alltid när jag är gravid (låter som att jag är gravid för jämnan!) så ligger Lou nära, nära, gärna magen. Jag brukar varna honom med att han kommer få en spark eller två men han bryr sig inte. Så nära som möjligt ska han!

(tidsinställt)