Sophie

Söndag
Vaknade av spöregn imorse, yey! Kul söndag liksom.
Igår hade vi mysdag, vi åkte runt och kikade i affärer. Var på gränby i x antal timmar. Årets första julklapp inhandlad! Känns mycket bra. Vi gjorde ett fynd på BR till en av Stoffes systers barn. Nu är det bara resterande 587klappar kvar.. Heeh..
Nowis fick lite nytt, som ni såg. Himla söt pyjamas! Handlade lite mat, sen åkte vi hemåt. Nowis däckade direkt när jag startade bilen :)
Lördagsmys med chips, dipp, cola och lite godis framför tv:n.
Nowalie sover FORTFARANDE! Vaknade vid 8 och fick välling sen dess har hon sovit! Helt sjukt ju.. Men jag väcker henne inte. Hon sover tills hon vaknar helt enkelt. Och det verkar som att hon behövde sova :)
Puddungen & pastasleven :) Kul leksak!

Jag har precis sminkat mig, ska snart klä på mig och packa Nowalies väska åt Stoffe. Jag ska jobba typ hela dagen. Och Stoffe och nowis ska åka till hans syster.
En annan ska packa ner paraplyt i min väska, kan behövas. Och kanske vantar? Gummistövlar hade ju vart bra det också..
Nytt till Nowalie
pyjamas
raggisar
& strumpor
Allt kommer från HM
Lördag
Godmorgon!
Jag var uppe före tuppen, släppte ut 15hästar.. Fixade ordning allt till Verner också när jag ändå var där. Fick skåda värsta coola grejen! Jag tittade ut genom fönstren i stallet och såg att Verner o co var helt galna i hagarna så jag gick ut och såg 587svanar på åkern brevid och en massa andra långhalsade fåglar. Riktigt häftigt. Först var svanarna på åkern själva, sen kom det 587st av de andra och landade på en annan åker, sen hade dom värsta uppvisningen för varandra. Det slutade med att svanarna räddade en annan ensam svan som var på den andra åkern mitt bland de andra. Aah, skit svårt att förklara :) Men de va häftigt! Skulle haft kameran!!
ω
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Ska nog åka till mormor och kika om inte hon har 2krukor som hon vill bli av med :)
Här var jag gravid, magen syntes ganska mycket. Men en sak jag minns med den här bilden var att jag vart så glad när en liten liten flicka ryckte i sin mammas jacka och sa "Titta mamma! Hon är gravid!"
De var första gången någon sa så helt random :)