Sophie

Fredag
Stoffes sista dag innan han går på semester, så himla skönt! Längtar väldigt mycket till kolmården! Men först är det dop som gäller.
 
Här hemma är det fullt ös. Nowalie leker och härjar, Melwin försöker sova i gungan och jag plockar och donar. Melwin försöker btw äta upp snuttefilten. Gott?
 
Idag kommer mamma, moster och bror hit. Snart, dom är nog på väg nu. Jag ska försöka utnyttja deras närvaro och kila iväg till förskolan och hämta hem alla Nowalies grejer. Hon tog sommarlov en vecka tidigare än hon skulle, eftersom hon är sjuk. Hon verkar piggare nu iaf. Ingen feber inatt. Bara snorig och hostig.
 
 
Senare ikväll ska vi hem till Kristoffes kusin som fyllt år.
Jag funderar på om jag ska hinna storhandla men det beror lite på om jag får hjälp. Dra vagnen och kundvagn - inte lätt.
BVC - Melwin 4månader
7265g & 65,5cm lång
Huvudomfång på 43cm.
 
 
 
Så stor är vår fina kille nu! 
 
När Nowalie var 4,5mån vägde hon 7000g och var 64cm lång. Så det är ganska stor skillnad på dom :)
 
 
Idag däremot så har Melwin ätit väldigt dåligt. Så dåligt har han aldrig ätit. Matvrak som han är. Han åt en gång vid 8 imorse. Och så har jag försökt få honom att äta flera ggr under dagen men han har bara bråkat och fått i sig ytterst lite. NU, nyss åt han ordentligt. Klockan är 22!
 
Det syntes dessutom på hans kurva.
Den har dalat ner lite, så hon föreslog att ge honom mer mat eftersom han gillar det. Och så berättade jag att jag funderat på att ge ersättning något mål/dag, dels på kvällarna i hopp om att han kanske kan sova lite bättre då. Så hon tyckte absolut vi kunde ge ersättning som kvällsmål.
Då kanske hans kurva stiger lite mer också.
Måste vilket fall som helst börja introducera flaskan då jag inte tänkt amma för alltid. Max 6mån tänkte jag amma.
 
Jag testade ikväll med ersättning, men jag tror han var alldeles för trött för det. Han fick nästan panik.. Fick lugna ner honom i bärselen och som jag skrev kunde han äta lugnt och sansat förns nu.
 
Åh vad jag hoppas att de här kommer funka, att han kommer kunna ta flaskan ibland men fortfarande amma. Skulle vara det optimala!
 
Han har förresten börjat BITAS! Alltså AAAAAAJ vad ont det gör!
Jag vet inte om han har himla bekymmer med tänderna just nu, att det kanske är därför han inte kan äta ordentligt. För han dregglar, kliar, tuggar på allt och verkar inte alls nöjd med munnen.
Men ofta bita mig i tuttarna.. Aouch!
 
 
 
 
 
 
Torsdag
Nowalie har tagit det här med sommarlov på allvar hon. Strax efter kl 10 vaknade hon! Säkerligen för att hon är sjuk också, men iaf! Synd att hennes bror inte alls vill sova lika länge ;) Solen skiner och vi har 24grader i solen. Nice!
 
Vi måste snart klä på oss och bege oss mot stan. Melwin ska till BVC och så har jag lovat korv och glass på gränby åt Nowis. Jag måste dit och byta shortsen så då tar vi det på samma gång. Undrar hur mycket Melwin väger nu, känns som han växt en del. :)
 
Annars idag blir det lugnt förutom bvc-besöket. Båda behöver vila, så mycket lek i solen blir det nog inte :( Trist att inte kunna ta vara på soldagarna. Vad har vi haft, två-tre på hela juni? Skam!