Sophie

Fredag
Har hunnit med mycket på förmiddagen. Nowalie och jag gick upp vid 8 ungefär, lekte litegrann och åt frukost. Diskade, plockade undan, slängde i tvätt i maskinen och dammsög. Mamma och min morfar kom förbi på en kaffe och lite lek med Nowis. De va jobbigt att se morfar så dålig, han har varit inlagd på sjukhuset en vecka och jag förstår inte alls varför han blev utskriven då han fortfarande har ont och inte alls är pigg. Han brukar vara pigg! Han älskar Nowalie så mycket så de va kul att se honom vara glad för en stund. Men de kändes inge vidare när de åkte igen, han va så omtänksam och frågade om magen, hur jag mådde, pussade extra mycket på Nowis osv. Som att de kanske var sista gången vi sågs. Usch, hemska tanke. Jag hoppas så mycket att han blir bättre.

Lämnade Nowalie på förskolan strax efter de åkt och sen var det bara hem och hänga upp tvätten. Nu slappnar jag av litegrann innan jag ska åka och jobba.

Torsdag kväll
Hemma efter långa timmar på jobbet, har druckit en kopp te och ätit knäckemackor. Skällt lite på Stoffe för att han inte köpt laktulos till Nowis och fixat med förskoletiderna på nätet. En dusch kan ni tillägga också. Ni skriver upp va?

Imorgon skulle jag öppnat men en kille ville byta så jag stänger imorgon igen. De passar bra då jag inte sett Nowis sen 9 imorse! Och skulle inte träffat henne förns 18 imorgon. Men nu ses vi om bara ett par timmar. Mycket bra!

Nu ska jag få med mig min sovande karl till sängen, han klagar alltid på att han är så trött på dagarna. Ändå somnar han typ 22. Pussy!

Tetips!
Jag fick en kopp te hemma hos Anna och Marcus för ett tag sen, jag dog för att de va så gott. Köpte hem de direkt & har massor av olika smaker.

Liptons koffeinfria teer är sjukligt goda, perfekt för oss gravida / ni som försöker bli - då man inte ska dricka allt för mycket koffein. Min favorit är summer fruits.