Sophie

Måndag
Så var det ny vecka, idag började mitt nya träningsprogram. Kul med nytt, men lite jobbigt med. Va skönt att ha en vilodag igår kan jag lova. 
 
Min dag startade 05.45 imorse, lämnade barnen strax innan 7, måttligt fundersamma när de åkte hemifrån utan frukost i magarna. De får frukost på förskolan om de kommer innan 7. Första gången för dem! Jag började jobba 7.30. Körde mitt sista dubbelpass i posten på morgonen, nu kan jag rutinerna och kommer förhoppningsvis kunna köra lite morgon där. Kul! Har redan fått 2tider. Mornar passar mig bra. 
 
Efter postrutinerna på morgonen hoppade jag på ett kassapass så jag satt i kassan till 17. 
Skönt att komma hem och få äta middag med familjen for once. 
 
När barnen somnat fixade Stoffe lite med bilen, sommardäck på √
Och jag körde mitt pass. Svetten rann, helt sinnes. 
 
Ska alldeles strax hoppa i säng, men först ska jag betala lite traderavinster :D 
Söndag
Vårt fikabesök har precis åkt, Stoffes barndomskompis (och marskalk) Martin och hans två döttrar kom hit imorse när vi satt och åt frukost. Barnen lekte massor och så fikade vi. Bullar och morotsmuffins. Synd att de annars bor i Solna, man hinner inte ses så ofta. 
 
Nu ska jag strax fixa lite lunch, så ska vi åka till Fyrishov sen. Efteråt blir det tacos här hemma! Ska bli sjukligt gott. Längtat hela veckan! 
EN månad med fitnessfigthen!
Ååh idag har jag gjort slutmätningen! 

-2cm på överarm vänster 
-3cm på överarm höger

-5cm i midjan 
-10(!!)cm på fetmagen
-3cm på lår höger & vänster 
-5cm på rumpan 

-1kg 

Mycket nöjd! Nu fortsätter jag i samma spår, inte alls lika strikt men i samma anda så ska vi se att den här kroppen kommer bli fin!

De här är de absolut bästa jag gjort för mig själv. Vilken självkontroll, disciplin och styrka jag visat. De har jag visat mig själv och jag är så jäkla stolt! Att jag ens kunde motstå allt gott som erbjudits i marsmånad är stört. Aldrig motstått de förut. Och att faktiskt träna VARJE dag. Känns super bra och jag kommer kämpa på ännu mer nu!