Sophie

Låna badkaret!
Nowalie sa till Johanna idag att hon måste ju komma på hennes 6års kalas. (Johannas bebis är beräknad några dagar efter). 

Måste Johanna föda barn på kalaset kan hon ju bara låna badkaret på övervåningen. Så länge vi stänger dörren är de ju lugnt! 

Haha jag dör vad roligt! Bra tycker jag, jag skulle få servera kaffe och förlösa barn om vartannat! ;P 


friyay!
Melwin väckte oss kl 05.10 imorse. Vad är det frågan om? Svårt att vänja sig vid vintertiden tror jag.  
Vägrade somna om så de va bara kliva upp, kaffe och rostade mackor räddade min morgon. Inte ätit bröd till frukost på väldigt länge! Gott! 

Vi donade lite här hemma, ritade, byggde lego, städade lite, åt lunch och sen åkte vi vidare till gränby centrum. Mötte upp min käre mor, kikade i butiker och trängdes bland allt folk. Herregud, sluta shoppa människor ;) 
Handlade lite till middagen och så mötte vi upp johanna som följde med hem och åt hemgjorda hamburgare, hon har en Jäkla kula nu alltså! Längtar massor till januari! Min pingla blir 6 och så föds det en prins/prinsessa strax efter, eller innan? Vilket fall så längtar vi!! 

Köpte en supersöt liten mössa till bebis och ännu sötare små strumpor. Dör så mycket gulligt det finns. <3 

Jag ligger faktiskt i sängen, har inte fått optimalt med sömn och ska upp tidigt imorgon. Jobbhelg. Jippie! 
En bild från i somras. Så fina :)
Julklappar
I år har jag varit ute i väldigt god tid med julklappar. Jag avskyr stress, så himla onödigt att vara stressad. Hittade de första julklapparna till barnen redan i slutet av augusti. Den ni! Haha.. Har en hel kasse i förrådet med julklappar nu :) 
 
Vi funderar på att ge en stor sak var till barnen, som vi vet att de verkligen vill ha. Och så självklart lite annat smått och gott. Melwin vill tex ha en egen bob/snowracer så de blir det nog till honom. Nowalie har inte önskat sig något sånt, utan hon vill ha monster high-dockor, men de tror jag hon kommer få av släkten så vi hoppar nog de. Kanske.. Ett barbiehus skulle hon älska, något hon inte tänkt på själv. Har kollat massor men hittar verkligen inget, såna som vi hade när vi var små finns inte de längre? Man kunde bygga själv hur man ville ha de ? Nu är det mest "beach house" osv.. Trist. 
 
Skönt iaf att ha hittat några klappar redan :)