Sophie

Oh happy day!
Me so excited!! 
 
Vi ska flyga flygplan i sommar! Hela familjen! Vi har pratat om det sen vi var på bröllopsresan, att de vore kul att åka iväg med barnen. Det var fantastiskt i Kroatien, men vi saknade våra små. När alla satt med barnen på stranden och lekte osv. 
 
Så i sommar åker vi. Helt nervös, VAD ska man ha med sig till barnen? Tips? 
 
 
 
Hotellet som vi ska bo på, så himla himla fint :)
#1 - Anonym

Här finns bra tips!
http://www.barnsemester.se/index.php?option=com_content&view=article&Itemid=149&id=41

#2 - Lisa

Åh va härligt! Det kommer gå super! Vi har vart 3gg med tjejerna! Funkar utmärk, inte mycket sitta stilla men så är det ju:)!
Vi hade massa smått med oå planet, iPad, små böcker, nån tablettask, små varsina chipspåsar, kex, salta/söta. Även pyssel/målarbok och typ 5 färger till! Sen vart det ju lite sova med:)'. Men det är sjukt skönt att ha med mycket smågrejer, även en varsin ny leksak/grej som uppskattas, eller helst går att ha användning för på planet!
Hellre lite för mycket en för lite, bra o variera! Sen ett torr plus för extra benutrymme! Om man har möjlighet att boka till det! Men vi hade bara det en av gg och satt på "vanliga" platser dom andra två, vilket oxå fubka fint. Men det är ett plus! Då kan dom sitta o leka o grejja på golvet i mellanåt!

Annars i packning resväska, det vanliga olika kläderna om passar väder! Även varmare till kvällen! Vi har alltid haft med vätskeersättning o alvedon! Sånt som alla kanske gör men ändå:)! Bra solkrämerna med hög faktor, AFTERSUN! Solhatt som dem fikar, solglasögon! Säkert alls du redan tänkt på.
Jag tycktes även att dy kan vara smidigt även om man tycker att det är onödigt. Vi har tagit med typ 2st 3pack sunkis i resväskan, även typ Mariehem o dylikt! Man vill gärna ha i väskan när man ska iväg på äventyr. Skönt att veta att man har det, gärna lättåtkomligt i väskan typ i ytterfacket! Minns att tjejerna var "paniktörstiga" bär vi skulle åka transfer, men det går ju o köpa på plats med! :)
Åh nej nu vart nog mitt inlägg bara långt o rörigt!
Puss på dig! ♥️