Sophie

TÄVLA HOS MIG i samarbete med Ping Pong Barnkläder!
Här är min suprise till er som jag skrev om tidigare idag.
Bloggens första tävling!
Hur kul som helst!

Ping Pong barnkläder har hur fina kläder som helst, jag skulle gärna vilja vinna något från deras sortiment. Speciellt den lilla vita sommarklänningen..

"Jag tävlar hos sophiehs.blogg.se om ett plagg värd upp till 300kr från Ping Pong barnkläder!

Var med och tävla du också, KLICKA HÄR!"


Länka vidare tävlingen med bilden (se ovan) och bildtexten (den kursiva, se ovan) i din blogg.

Skriv sen en kommentar i detta inlägg med länk och motivera sedan VARFÖR just DU ska vinna även vilket av de ovanstående plaggen/skor du skulle vilja vinna!

Har du ingen blogg så maila mig och 3 andra där du tipsar om tävlingen.




Tävlingen avslutas 20 april så kör hårt nu!


LYCKA TILL!

 

AVSLUTAD!

#1 - lisette

Hej, jag har ingen blogg men vill jätte gärna vara med! Jag har mailat dig och faktiskt 6andra!



nu hoppas jag att jag vinner

#2 - Sofie, mamma till Felicia

Oj, det här med motiveringar är så svårt. Men jag tycket att jag ska vinna för att jag älskar kläder, det är min passion. Och min dotter är min största passion så varför inte kombinera detta? :) jag vill jätte gärna vara med och tävla & helst av allt vinna. Massa kramar Sofie

#3 - Karin (Albins mamma)

Självklart vill jag vara med i denna tävling. Jag tycker också att det är lite svårt att motivera varför just jag ska vinna. Men en anledning kan jag tycka är att vi mest varit sjuk till och från här hemma hela vintern. Så det skulle vara roligt att få något positivt som lyser upp en vanlig vardag känner jag... Sedan så behöver verkligen Albin kläder just nu, så det vore mer än perfekt om vi vann. Tänker hålla tummarna hårt :)

Har tipsat om tävlingen på min blogg!

#4 - Veronica

Hej Sofie!

Måste börja inlägget med att jag gillar din blogg jätte mycket och läser den var eviga dag:) Keep gooing!



Jag skulle vilja vinna den här tävlingen för att kunna köpa något riktigt fint till våran lilla prinsessa som tittar ut när som hellst! Varför inte en jätte fin klänning nu till sommaren? Och jag vill vinna för att precis som du skrev i ditt inlägg så har dom riktigt fina kläder, men lite dyrt för mig tyvärr! Så då skulle det passa utmärkt med ett litet presentkort:)

Tävlingen ligger uppe på min blogg! Hoppas ni får en skön sommar tillsammans med eran lilla prinsessa!



#5 - Lee

http://mammalee.blogg.se/2010/april/tavling-5.html



Om jag vann skulle jag vilja ha byxorna med stjärnan :D Mira skulle bli så söt i dom :D

#6 - Amanda

Vi vill absolut vara med och tävla om dom underbara byxorna! Har länge, länge trånat efter just dom byxorna. Dom är så himla fina!



jag tycker Ludwig förtjänar att vinna som den lilla kämpe han är. Han är bara 2 år men har redan gått igenom mer än vad många vuxna gjort i sitt liv.



Hoppas på tur!



Har också länkat:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/april/tavling-barnplagg-204.html

#7 - Victoria

Har länkat här http://vgt.blogg.se/2010/april/ping-pong-klader-20-april.html



Jag vill gärna vinna den vita sommarklänningen till min dotter, jag tycker att jag borde vinna den för att vi har faktiskt aldrig vunnit något och min dotter fyller snart 1 år.

#8 - Ida - Mamma till Vilda ღ

Länken i mitt inlägg: http://elfvin.blogg.se/2010/april/tavling.html#comment



Jag skulle vilja vinna denna tävling för att jag är en ung, modeintresserad mamma som inte har särskilt mycket pengar då jag är mammaledig. Skulle vara jätteroligt att få klä min lilla prinsessa i byxorna med stjärnan. Hon börjar gå när som helst, och det skulle ju bara se för gulligt ut med dom på! :)

#9 - Alexandra

Nu har jag klurat hela dagen på min motivering och tillslut bestämde jag mig för att skriva den jag kom på direkt, när jag först såg tävlingens regler.



Jag skulle såklart vilja vinna, och isåfall skulle jag köpa de ursnygga skorna med stjärnan på. Varför ska jag då vinna? Jo, därför att Neija fyller 6 månader på söndag (den 18de.. bara två dagar efter att tävlingen är avslutad) och vad vore en bättre sexmånaderspresent?

Och varför skulle jag köpa skorna? Jo, därför att lillstrumpan snart ska lära sig gå - och när man är en stjärna och lär sig det, ja då måste man ju ha skor med stjärnor på!! :)



Självklart länkar jag till din tävling, raring.

http://neijas.blogg.se/2010/april/tavling.html



Hoppas du får många tävlande nu!!

#10 - Rebecca

Hej! Tack för tipset vännen.

Följer dig redan på bloglovin och gjort det i kanske 5 månader så nu är det ditt val om du vil följa mig lr inte =)



Ska kolla in tävlingen lite senare hade jag tänk!

Kram kram

#11 - MansonDust

Länkat: http://mansondusts.blogg.se/tavlar/2010/april/presentkort-300-.html



Motivering: Jag är ofta med i tävlingar men jag vinner nästan aldrig. Jag har vunnit 2 gånger av 100 kanske. ;) Och barnkläder är jag i behov av nu när det börjar bli sommar, det är inte billigt när man har tre st att köpa åt. Så det vore väldigt kul & bra om jag vann detta ! :)

#12 - Therese

Mammor vill och mammor kan! är min motivering.



Den svarta dressen med röd stjärna på rumpan är utan tvekan det jag skulle vilja vinna!



#13 - Evelina - Gravid i v33 <3

Jag är gärna med och tävlar! :)Om jag skulle vinna hade jag velat ha baby lounge jacka från Lundmyr i strl 70. Länk till plagget: http://www.pingpongbarnklader.se/babyflicka/troejor-t-shirt/baby-lounge-jacka/



Den hade passat perfekt till min lilla prinsessa i magen. Så de hade blivit en fin present till mig och bebis! :)

Har länkat i min blogg: http://loon.blogg.se/2010/april/tavling.html



Nu hoppas jag på vinst :) Kram!

#14 - En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

Jag är gärna med och tävlar, jag tycker byxorna var supercoola och hoppas jag vinner dem till min kompis son som snart fyller 1 år.



jag har länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2010/april/barnklader-2.html

#15 - Annika

Hej. Jag skulle vilja vara o tävla om en de fina byxorna, i stl 60. Det är alldeles för litet för min egen son, men jag vill tävla till fördel för en barndomsvän. De fick nyligen barn, men förlorade den ena tvillingen. Med tanke på alla kostnader i samband med begravningen som kommer nu, så tror jag garanterat att ALLT man kan hjälpa till med är uppskattat till tusen. Skulle bli jätteglad om jag fick chansen att ge dom detta!



Har länkat här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/pingpongbarnklader-204-sophiehs.html

#16 - Linda

Vill gärna vara med och tävla om den underbara vita klänningen i stl 80. Jag hoppas att just jag blir den lyckliga för det skulle vara så roligt om min lilla tjej kunde få ha en riktigt fin somrig klänning på de kommande studentfirandena som vi ska på i sommar. Tycker att denna klänningen skulle passa perfekt och hon skulle bli söt som en sockertopp i denna :)



länkar det gör jag här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/april/vinn-barnklader-2.html



Kram Linda

#17 - Ellinor S

Får man välja skorna? Då skulle jag verkligen vilja vinna dom. Det verkar vara kvalitet på dom och dom håller säkert super bra!



Jag fick för en dryg månad sedan veta att min närmsta vän är gravid. Hon är 19 år och har bara en deltidsantsällning på ICA. Hennes fästman (pappan) har mitt upp i allt lämnat henne och hon bor med sin farmor just nu. Jag har bestämt mig för att på något sätt skrapa ihop till ett STORT paket med presenter till hennes baby. Jag vill verkligen få möjligheten att ge henne något, som en liten tröst. Hon förtjänar det verkligen! Jag skulle verkligen inte ta chanserna från andra med barn eller gravida utan en anledning. Jag vill verkligen göra något för henne, litet som stort. Tack för chansen!



http://tavlingsprotokoll.blogg.se/2010/april/mer-barnklader-20-april.html

#18 - Lillan - gravid<3

jag vill gärna vinna de tuffa byxorna. bara därför att vi väntar vårt första barn och massor med saker som ska införskaffas och kan nog tömma kontot när det gäller bebiskläder. sambon har sagt stopp nu:P



har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/april/barnplagg.html



ha en trevlig helg!

#19 - Nina

Hej hopp! såklart jag är jätte gärna med och tävlar :D



Om jag skulle vinna så skulle jag välja de svarta snygga byxorna med stjärnan på rumpen. Dem är ju så fina. Passar både kille och tjej vilket är kanon.. Hoppas att bebis nr 2 e på g snart :D



krams



länk:http://modesida.blogg.se/2010/april/gardagen.html

#20 - marty

hej hej! jag har tipsat lite vänner. men jag hittade inte din mail så har inte kunnat skicka kopian till dig. :( jag skulle vilja vinna de söta skorna till en liten kille som precis lärt sig gå. lite ostadigt fortfarande. :)

#21 - Agnes

Jag vill jättegärna vara med och tävla! Om jag vann skulle jag välja Lounge babybyxa – såå sött! Tre utav mina närmaste vänner väntar barn så det kommer bli mycket presenter som ska inhandlas. Därför vore det jättekul att vinna lite fina kläder tills dom kläcks :)

De söta babybyxorna hade mer än gärna fått flytta hem till oss!:)



Länk: http://agnestavlingsblogg.blogspot.com/2010/04/20-april-valfritt-plagg.html



Håller tummarna!

Kram Agnes

#22 - Sara Nyquist

Jag skulle vilja vinna den söta vita sommarklänningen till min dotter. Den skulle hon kunna ha på alla studenter som vi ska gå på till våren/sommaren!



http://saramargaretaveronica.blogg.se/2010/april/100416-6.html#comment

#23 - Sandra [2barnsmamma]

Jag vill vara med och tävla, har länkat - http://sandrastomberg.com/?p=1564



Jag är riktigt usel på att motivera, men jag skulle vilja göra min lilla sjukling till son lite extra glad genom att försöka vinna Scarf för pojkar

Art.nr: co-seaadventure-skarf och en T-shirt för pojkar

Art.nr: co-seaadventure-t-shirt-02

#24 - Ung pappa till Inez + bebbe

Hej



Vilken underbar tävling som du har anordnat och jag är gärna med och tävlar :) Om jag blev den lyckliga vinnare så skulle jag nog välja bland:

- Barntofflor

- Barn tröja med långärm

- scarf



[email protected]



LÄNK: http://ungaforaldrar-tavlingar.blogspot.com/2010/04/tavling_6503.html

#25 - Lisa (sjubarnsmamma)

Jag tipsar dig som tävlat hos mig tidigare. Har en ny tävling i min blogg. Titta gärna in och se om det är av intresse.



http://www.sjubarnsmamma.com/2010/04/tavla-och-vinn.html



Ha en fin lördag.

#26 - Erica

http://ericatavlar.bloggplatsen.se/2010/04/17/2846649-tavlar-om-valfritt-plagg-fran-pingpong-hos-sophie-avslutas-20-april/



Här har jag bloggat om din tävling!



Motivering:



jag hoppas på att kunna vinna en doppresent till en mycket kär vän som döper sin flicka i slutet på april! Så jag håller tummarna nu för vinst!



#27 - Rebecca

Haha, då tävlar man äntligen :P

Efter mkt om och men xD



Jag skulle vilja vinna de svarta lundmyr of sweden byxorna i strl. 50 för några bekanta/kompisar väntar bäääbis om någon månad och dem skulle bli SÅ glada =)



Kramar Rebecca

http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/category/tavlingar-jag-ar-med-i.html

#28 - Stina

Jag är med! Har länkat här:

http://fladdortvl.blogspot.com/2010/04/20-april_17.html



Skulle vilja vinna den vackra klänningen i stl 74 till min dotter. Har ingen bra motivering mer än att min dotter skulle vara så söt i den i sommar. Den hade varit sval och härlig för henne i värmen :-)



KRAM Stina



(ps. kul med tävling i bloggen!)

#29 - evamar

Jag vill gärna vara med och tävla om de härliga tofflorna som i så fall skulle bli en underbar Välkommen till världen-present till en efterlängtad lillebror.



PS. Jag länkar här:



http://evamar.blogg.se/2010/april/barnklader-20-april.html

#30 - Sofia - Mamma till Levi

byxorna med stjärnan skulle sitta fint på min sons söta blöj bak! :) Hoppas helt enkelt på tur att få vinna för en gångs skull! KRAM



Länk: http://sofiahivall.blogg.se/2010/april/jag-tavlar-3.html

#31 - Geshiia - mamma till två pojkar

Jag är gärna med! Varför just jag ska vinna är för att byxorna på bilden skulle vara så kul att få ge till mina barns lilla kusin när hon fyller år. :)



Länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2010/april/204-pingpongs.html



Håller tummarna!